Home Вести Спорт Габор Саигмајстер извештај са Дакара 2014 (Видео)

Габор Саигмајстер извештај са Дакара 2014 (Видео)

901

gabiiRajevic-630x354

Габор Саигмајстер извештај са Дакара 2014

Улаз у Чиле, Антофагаста.